Pages

Monday, April 18, 2011

" Segmen: Europe Lucky Draw by Trigyy"

Hai semua!
Jom join Lucky Draw ni jom!

Saye dapat tau pasal Lucky Draw ni dari seorang kawan yang jugak
seorang blogger yang rajin memblog walking sane sini Atie Serina,
hihi..macih yanti!
So melalui dia saye buka blog yang sangat sempoi,
yang mana blogger nye sengaja buat Lucky Draw ni sebab dia
akan buat europe trip iaitu ke belanda, austria, germany dan italy.
Best kan !!! jelesnye !!! huhu... 
Dia akan balik semula ke Malaysia pada 21/4/2011.
So tu lah tarikh last untuk Lucky Draw ni ye kengkawan.
Jom cepat-cepat join sebab tak ramai yang akan dapat
cenderamata tu. Cuma 5 orang yang BERTUAH sahaja!

Nampak tak? Siap BOLD lagi kat BERTUAH tuu..hihihi
hope BERTUAH la saye ni kan kan kann  ^_^
tak dapat pegi Europe, dapat cenderamata kira best sangat dah..

So semua orang jangan lengah-lengah lagi..
Jom cepat ambil tindakan !


Klik header kat atas ni untuk ke blog tersebut!
 
Macam mana cara nak join ??
Senang je tu..
Kengkawan ikut je step-step kat bawah ni tau...
 
1. Buat entry bertajuk "Segmen: Europe Lucky Draw by Trigyy"
2. Letak hearder diatas dan linkkan ke entry ni.
3. Review Segmen nie
4. Letak link entry korang di ruangan comment.
5. Done! Mudah kan.

Semoga saye berjaya dan BERTUAH!
Semoga korang pon berjaya jugak!
Weeeeeee~~~~    ^____^




2 comments:

Atie Serina said...

hehehe..
gudluck jaja..
hope bertuah dpt souvenir dr europe kan.. :)

✿ jaja ✿ said...

hihihi...hope kite same2 bertuah kan yanti!.. =)