Pages

Friday, April 1, 2011

" Hari Saye Menjadi Tunangan Orang : Episode 1 "

Untuk entry kali ni, saye nak cerita tentang hari saye menjadi tunangan orang.
Wahhhhh, macam tak percaye je..
tapi memang kene percaye..hehehe

Kat sini cuma akan tunjukkan sikit sahaja gambar-gambar saye
pada hari tersebut. Tak banyak sangat sebab gambar yang saye nak share kan
kat blog ni semua gambar dari photographer @ kengkawan saye.
Nak harapkan gambar dari camera sendiri.. hurmm~~~
susah susah susahhhh..
sebab takde orang yang nak tolong tangkap kan gambar.
*Ups termelencong pulak..hihihi*

Ok, balik kepada topik asal ye..hihi...
Sebenarnya nak bagitau semua yang ada, seperti hantaran, baju yang
saye pakai pada hari tersebut, pelamin DIY, hand bouquet DIY,
doorgift, suasana majlis, siapa photographer dan banyak lagi tauu..
tapi rasenya bukan untuk entry kali ni.
So, entry kali ni untuk tunjuk gambar-gambar aje..hehehe..

Jom kitaaaa....   hihihihi

 Tadaaaaa... ini saye..

 Yang ni saye dan tukang mekap saye

 Jeng jeng jeng..
Mekacih ________  sudi sarungkan cincin...
*sila isi tempat kosong .. hihi*

 Alamak..nampak mokmok lah saye..hihihi

 Teropong-teropong..yessss..sangat-sangat suka gambar yang ni..

 Saye bersama Incik Ninot, Incik Nanot bersama anak Incik Nanot
iaitu Muhammad Ameer Irham yang sangat tomey wokehhh..
Muah muah Ameer tomey..

Saye bersama Mak dan jugak Abah..
Dalam sibuk-sibuk kene panggil jugak nak tangkap gambar..hehe


7 comments:

HaNiEeZ said...

congratz! dah tunang dah...

~ mizzAmy ~ said...

dear, sangat cantik n veil kamu. nanti update yer pasal baju n veil.

✿ jaja ✿ said...

hi hanieez n mizzamy..mekacih sudi jengok page jaja ni.. ;)
okey..nnti jaja try update cepat2 ye..hehe :D

nida-razak said...

congrats... =) baju ngn veil cantik sgt...warna dia pon cantik..ske3x.. =)


nida b2b dari perak, salam perkenalan.. =)

Mila Ahmad said...

congrat!!!.nk tgk lagi persiapan majlis tung kamu...

K.I.N.A said...

congratulation..dah ada tarikh majlisnye?;)

✿ jaja ✿ said...

mekacih nida,mila n kina.. tarikh lum komfem lagi kina...mungking hujung tahun atau awal tahun depan.. hihihi