Pages

Sunday, February 28, 2010

" Kawan saye punye cite.. "





Post ni sebenarnye nak cerite pasal smiley yang saye jumpe ni...
ni die smiley tu..



kelakar gile bile jumpe smiley ni...
teringat kat budak class sorang ni name die eiji...
suke bebenor joget depan kitorang ni wat gaye camtu...
ahahahhaa....tak tahan betol..
nak gelak guling-guling je rasenye..hikhik
ok la..tu je untuk kali ni ye kengkawan yang disayangi..
 bubui semue....



Thursday, February 18, 2010

" Shoping timeeeee.... "








Hehehe....gumbire gumbire...cumel kan button-button kat atas nih...
ermmm..button yang ni semue nye da lame da beli...
beli online gitu...hihihi...
da gune da pon sikit-sikit tapi baru nak di uploadkan pic nye oleh saye..
hasil daripade button-button ni akan di uploadkan kemudian ye kengkawan..
lum sempat nak snap-snap pict lagik..hihi
hepiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...





Yang ni pulak sticker untuk decoration kat bilik saye..
Sticker ni saye lum gune pon lagik disebabkan oleh ke'bz'an saye kat umah tu..
heheheheee......tunggu la mase nye nanti..
saye akan decorate sehabis baik... <---betol ke tak eh ayat tu...
ape-ape aje lah..hikhik...




Okeh..Cube teka ape mende ni...???
Ahahaha..saje jek gediks-gediks nak nanye... hehe
rasenye ramai pon tau ni adelah..craft puncher...
comey banget puncher ni..
ku jatuh chenta...







Aaaaaa....yang ni pulak MOLD-MOLD yang sangat cumey + cute...
tak sabar nak nunggu raye nak wat kueh..hehehe...
sebenarnye bole je nak wat sekarang..tapi...paham-paham je la kan...
hehehe....tu nak wat ni nak wat..semue mende nak wat ...
so kene wat satu-satu dulu..ngade jek.... hehehe...
kalo kengkwan semue nak merase BAKAL kueh raye saye yang cumel-cumel cute-cute,
datang raye umah saye tauuuuu.... 
Anyway,shopping memang BESHH..
tapi kene nengok bajet yang kite ade jugak la kan kan kan...hehee..
tapi takpe...next time shoping lagik...yehuuuuuuuuu...
ok lah kengkawan semue..
Sekian untuk posting kali ni..yabedabeduuuuu...


Thursday, February 11, 2010

" Sayeeee :"> "



hehehe.....
agak2nye sape la gerangan mudak yang di atas tu ehh...
errrmmmmm  <--- suare memikir..hihihikkk...
Itu ade lah saye a.k.a jaja ...hehe...
tetibe rase malu...hehe
ermm...post kali ni untk memperkenalkan diri je kot..
anyway...jumpe lagi untuk mase yang akan datang..
choww...yehuuuuuu....








Wednesday, February 10, 2010

Say "WELCOME" to me

Pada tarikh " 09 Februari 2010 bersamaan 24 Safar 1431 Hijrah" ,
dengan secara rasminye blog saye yang di beri name
http://jajapunyepage.blogspot.com/ telah pun beroperasi..ahahakss...
Dan pembace pertamanye adalah housemate saye,
yang juge merangkap roommate, classmate, shoppingmate, gossipmate, eatmate,
jalan-jalanmate dan banyak lagi yang seangkatan dengannye
telah pun meluangkan masa untuk menjengah ke blog saye ni walaupun belum
ada ape-ape post lagik mase die nengok tuh..hihi...
saye sangat-sangat terharu...
macih ninottttt...sayanggg kamuuuuu... hehehe...
pasni nak kene rajin update blog ni..kalau bole nak share semue mende...
tapi saye cume insan biase yang ade masenye takleh nak larik dari
penyakit "M"...cewahhhh..hihihihi...




ok semue..saye chow dulu...see u when i see u...ahahaha :D