Pages

Wednesday, April 27, 2011

" Contest Sehati CWL & FARA "

Jom join contest lagi !!!!!
hihihihihihihihihihihihihihihihi...
kita semua kene sengih manyak-manyak tau kengkawan..
best nye kalau hari-hari ada contest..
hari-hari ada peluang untuk menang hadiah..hihik  ^_^

Untuk contest kali ni, saye telah di tag oleh Cik Amyra yang kiut sesangat..

Banyak hadiah yang best-best untuk si PEMENANG yang BERTUAH !
Hihi..kalo join contest memang kene bold bab PEMENANG dan BERTUAH tu..
Tujuan wat camtu saje-saje je..
kot-kot lah ade rezeki dan BERTUAH saye ni..hihi..
tapi kalau tak bertuah pun takpe la kan..bukan rezeki untuk kali ni..
tak salah kalau nak mencube nasib..heheh  =D
Okey..tanak tulis bebanyak.
*
*
*
*
TADAAAAAAAAAAAA~~~
Ni dia banner untuk contest yang kali ni..comey kannnnnn!!!



Syarat-syarat nak join contest ni :
1) Follow blog CWL dan FARA
2) Letak Banner cam kat atas tuu tuu...nengok..saye da letakk..hihi ^_^
3) Pastu kene letak gambar diri sendiri..yang ala-ala bajet kiut gituuu..
Ni gambar saye !!!!
Kalau kiut cakap kekuat..Kalau tak, cakap dalam hati je..kuikui  :P
 
 

 
Ada lagi syarat-syarat lain lagi..sila baca di [ sini ] ye.
Baca dari page tuan empunya contest lagi senang kan..hihi
Apa-apa tak tak faham boleh terus je tanya..
Jangan malu-malu ye..Malu bertanye sesat jalan nanti..hihik  ^_^
Kengkawan yang di tag untuk same-same join contest ni :

Mood sekarang :
Tak sabar nak tunggu result...hihihi  ^_^

Ucapan kepada tuan empunya contest :
Mekacih sebab buat contest ni..
Mesti semua orang hepi dapat join contest dengan hadiah yang
lumayan dan cantik-cantik..weeeeeeeeee...   ^_^




5 comments:

CWL wanie LovelA said...

tqsm joined

✿ jaja ✿ said...

hihihi..same2.. :D

tqahmisdar said...

nnti tqa join ye.. thanks Jaja sebab tag.. =)

noorae said...

jaja thx for tagged me. gud luck ya =]

CWL wanie LovelA said...

tqsm joined