Pages

Monday, February 20, 2012

" Kemunculan Tiba-tiba "

Bahahaha..
Janji tinggal janji..hihi..
Maap ye kengkawan, dah la lame tak hupdate,
Pastu bile hupdate terus gelak!
bukannye nak bagi salam ke ape ke..tihihi..

Assalamualaikum warga blog ^_____^

Di sebabkan beberapa masalah kesihatan juga masalah
kemalasan, sebab tu lah blog ni da lame tak terusik.
Sampai kan chatbox kat tepi tu dah expired!
Uwaaaaaaaaaaaaaaa..
Teruk tauuuu.. Sampai hati die tak bagi guna free lagi.
Gile tensen! T______T

Yang tu nanti lah jaja fix kan semula.
So tak dapat nak jengah balik blog mereka-mereka yang menyinggah
sepanjang jaja menyepi ni. Sedih!

Entry kali ni cuma nak tunjuk kan hadiah untuk Cek Noh tu.
Hihi.. :P
Dah lama dah pon. Dah basi bak kata orang
dulu kala. Tapi still nak tunjuk jugak.
Cek Noh pon dah receive lama dah hadiah tu.
Eh eh.. actually Cek Yah.. hihi..

Tadaaaaaaaaaaaa!!!!


Yang kanan (lime green+ pink) tu yang Cek Noh punye tau.. hehe..
Yang satu lagi (dark green+mustard yellow)
tu my bestpren yang punye..
Cik Zawani yang matang! Eh eh..hahaha ^_____^
Diorang suke diorang kata!
So rasa berbaloiiiiii sangat bila orang suka hasil kerja kite..hihik

Amacam kengkawan?
Ok tak jaja wat! :P
kalo ada yang teringin nak beg macam ni boleh order.
Jaja bagi price murah je sebab warna dah tak banyak dah.
Ade PINK (macam kat atas tu), BIRU MUDA,
HIJAU MUDA (gelap sikit je dari warna lime green kat atas tu)
dan jugak HIJAU GELAP (cerah 15% dari Dark Green dalam gambar tu).
Nak beli lagi kain felt macam malas.
Hahahaha!!
Kalau yang mana berminat nak jugak purse camni,
boleh la order dan pilih berdasarkan warna-warna
yang jaja bagitau tu.

Kuantiti terhad tauu..
Warna biru & pink banyak! yang hijau tu cume boleh buat satu
purse sahaja untuk setiap warna.

Harga???
Satu purse jaja letak RM 10
termasuk penghantaran.

Apa yang penting,
cute felt purse ni 100% handmade tauu.
Kelebaran purse ni, muat-muat duit RM50.

Sapa nak boleh comment kat sini atau email jaja kat

Mekacih kengkawan!