Pages

Tuesday, April 26, 2011

" Penangkap Gambar"

 Kali ni saye nak cerita pasal team Penangkap Gambar yang telah bertanggungjawab
untuk meng-snap semua gambar saye pada hari kejadian
*maksudnye hari semasa saye telah menjadi tunangan orang dengan rasminye..hihihi*

Team yang dimaksudkan adalah :
*
*
*

jeng jeng jengg....*kasi surprise sikit walaupun ramai yang dah tau...kikikikiki*

TEAM CREATIVEBIRD MARKETING


Saye saje je letak logo yang ni sebab logo ni baru je di tayangkan
kepada umum dan logo ni jugak melambangkan
sayap kanan bagi team CreativeBird ni..  ^_^
Kengkawan boleh tengok hasil kerja team ni kat :

1) entry saye [ sini ] yang lepas *gambar saye je yang kat sini*, atau boleh jugak
2) menjenguk page Facebook diorang [ sini ]ataupun
3) website diorang [ sini ] yang baru saje launching ari tuh.

Antara ahli team diorang ni sebenarnye kengkawan saye jugak.
Kengkawan masa belajar kat UniKL di suatu masa dahulu..hihik..

Selain daripada wedding/engagement photography, team ni jugak menawarkan
banyak lagi service lain. Antaranya :

- Web Design & Development

- Photography & Videography Services
- Wedding Card
- Event Management
- Makeup for event & Wedding
- Designing and printing multi-type media
- Tourism Agent
- Design, Printing and Laws Consultation
- IT Services
- Networking Services
- T-Shirt Sales and Design
- Souvenirs


Kepada sesiapa yang

berminat nak menggunakan khidmat team CreativeBird ni kan,
kamu-kamu boleh lah :

1) Email kat diorang :  enquiry@creativebird09.com
ataupun
2) Tepon atau sms je diorang :
Reefz (0162094560)
Hamzi (0192849567)

Jangan risauuuuu....
Diorang ni sporting abes! Apa-apa tanya je kat diorang okies  ^_^

No comments: