Pages

Thursday, January 31, 2013

" Tempahan Hantaran dengan Harga Berpatutan "

 
 
Hai sumee ^___^
Jaja just nak inform, jaja da buka order/tempahan khas
untuk bakal-bakal pengantin atau tunangan orang (hihi..)
untuk membuat hantaran dengan harga yang sangat-sangat
berpatutan dan murah!
 
Serendah RM 35 per dulang!
 
Tapi jaja cuma buat hantaran menggunakan Artificial Flowers
(Bunga plastik) sahaja ye.
 
Bagi yang berminat boleh email jaja di :
 
 


Wednesday, January 23, 2013

" Untuk di sewa "

UPDATE!!
 
Senarai barang yang disewakan..
kali ni lebih ringkas tapi padat dengan info..(konon2..hihi)
 

Jaja akan charge harga sewaan + deposit keselamatan (RM50) untuk
setiap barang yang disewakan.

Jangan risau sebab deposit keselamatan tu jaja akan
pulangkan semula kat kengkawan bile barang sudah dikembalikan
tanpa kerosakan. Mudah kann!!!  ^______^

 
1) Set Mini Pelamin


 *Sebenarnye yang ni memang jaja dah sewakan lama
da tau.. tapi saja nak remind lagi sekali..hihi..
boleh tengok entry KLIK KAT SINI untuk tau lebih lanjut!*

Kalau nak sewa semua pon boleh, kalau nak sewa sesetengah
barang pon boleh!
Jaja bagitau harga untuk sesetengah barang dulu ye..  :)

i) Item : Bantal Tunang / Nikah
Jenis : PVC - DAH ade 3 bantal !!!
So 2/3orang boleh sewa dalam 1minggu yang sama!
Yeayy!!!
Ukuran : 37 inc (diameter)
Harga Sewa : RM 30

 




 
ii) Item : Pormander Ball

Color : Dark Pink + Cream Brown
Jumlah Available : 6 biji berlainan saiz
Harga Sewa : RM 30 untuk keenam-enam biji
 

Close up sikit.. Tapi gamba kurang cantik.. kamera cikai.. :P

iii) Item : Side Lamp (Lampu sisi)

Jumlah Available : 2 biji
Harga Sewa : RM 30 untuk 2 biji

Boleh jugak letak kat bilik tidur..hehe
Bentuk sebenar lampu ni empat segi tepat tauuuu..

 
iii) Item : Tirai

Harga Sewa : RM 50

*Tirai yang ni dijahit double layer (bermaksud layer depan langsir transparent
pastu jaja tambah lagi satu layer kain kosong kat belakang)
 dan jaja jahit terus sambung dua part  jadi satu.*


iii) Item : Karpet nipis bulu-bulu

Panjang : 2 meter
Warna : Pink & Cream
Harga Sewa : RM 20

 Contoh lapik warna pink!

Harga Sewa Untuk 1 Set : RM 150 sahaja!


2) Spotlight


 Kuantiti : 2 unit
Warna : Putih
Harga Sewa : RM 30 untuk 2unit
(Biasa orang  kat letak kiri & kanan pelamin)


 
3) Dulang Hantaran

Jenis : Bulu-buluuuuu
Jumlah Dulang : 9 sahaja
 
*Boleh digunakan dengan atau tanpa di letak atas dulang
hantaran yang lain..baru lah nampak lain dari
yang lain kannnn.. ^____^ *

 Harga Sewa : RM 7per dulang
                                RM 60 untuk 9 dulang

Jaja MENERIMA TEMPAHAN
untuk buat hantaran jugak tau!!!

tapi buat masa ni jaja hanya buat
hantaran artificial flowers sahaja!

Anggaran harga untuk 1 dulang = RM 35 - RM 40
tapi masih bole negotiate ikut kemampuan dan permintaan kengkawan
^___________^

*Untuk sewaan dulang hanya dulang bulu-bulu tu sahaja tauu...
tidak termasuk bunga dan barangan di atasnya*


 
4) Tirai Langsir

Color : Dark Purple
*Dengan silver shining..jaja suke giler kot langsir ni..haha**

Harga Sewa : RM 50

Yang ni warna agak kelam sebab guna kamera cikai..heee~~
Dua bantal yang kat depan tu yang jaja maksudkan termasuk
dengan harga sewa.
besh! hihik


Yang ni dari camera OP..cantik kan? hihi..

*Oh ye, langsir ni jaja divide kepada 4 part tau.
1part lebar tak sampai 60 inci.
Panjang langsir = dari lantai smpai tinggi tingkap ( dalam 2meter suku )
Tak cantum sekali gus. Sebab mana tau ade yang cuma
nak guna untuk ruang kecik je kan. Tapi boleh guna untuk langsir
pintu bilik jugak!
Contoh nak pakai untuk back drop cuma 3 part, 1 part lagi boleh guna
untuk langsir pintu..Matching!
Tapi kalau nak sewa 2 part je ke, harga akan dikurangkan.
Jangan risau ye..sume boleh di bawa berbincang..  ^_____^  *


** P/S : Lagi banyak yang di sewa lagi murah harganya tauuu. **

** Kekeciwaan sikit sekarang ni sebab ada lagi nak sewa tapi tak
boleh nak snap pic.. kamera rosakkkk..uwa uwaaaaaaaa**

Apa-apa pertanyaan boleh terus email jaja di :
jajakhalida@yahoo.com