Pages

Wednesday, March 23, 2011

"Kekasihku"

Update secara cepat-cepat..heheheh

First, jangan salah sangka ngan title entry saye ye..hihi..
Tetibe saye suke sangat ngan lagu yang di bawakan
oleh Azzam dari IDOLA KECIL ni.
Suara yang lunak dan sedap di dengar.
Kekadang dengar cam suara pompuan pon ade jugak.
Cube korang dengar tanpa menengok videonye.
Kompem korang pon akan pikir cam saye jugak.
Tapi ape-ape pon budak ni memang comey dan best.
Hope Azzam akan success, belajar rerajin tauu.


*source from Youtube*

Nah amik ni lirik lagu ni. Jom nyanyi same-same jom!
Joget-joget  goyang-goyang sikit.
*apahal pulak jaja nih..ni bukan lagu dangdut wokey..grrr~~*
Jom mulakannnn sekarang..


" Padamu ku harap
Kau hadir dalam hariku
Agarnya kau tahu betapa ku cinta padamu

Setiap masa
Seolah ada di sisi
Kasih padamu takkan pernah padam

Sayangku hanya engkau di hati
Jiwaku ini kosong tanpa pelukanmu
Oh belaianmu

Kasih kita ditakdirkan
Bersama takkan engkau ku persiakan
Walau terkadang hatimu dah terusik olehku

Selagi ada nyawa seluruh daya
Kan ku pastikan kau gembira
Segala cinta dan saat bahagia
Oh ibu ke akhir hayatku  "

Monday, March 21, 2011

"Kisah cinta Bujang & Tymoi "

Hi semua orang *takkan kamben kot*
Ye ye..saye mintak maap sebab dah lame dah berkurun tak update blog nih..
Maapkan saye penunggu gua..hihihi..
Disebabkan blog ni da bersawang..
Nampak tak nampak takk..
Ok fine, tak nampak sudah! huaaaaaaaaa..

Hari ni saye nak update blog saye nih sebagai permulaan tahun baru 2011
Ehhh..bukan ke tahun baru da lame masuk da.
Haaa kan..da nampak kan yang saye memang dah lame tak update blog..
Memang kompem lah blog ni dah bersawang.
Tak perlu nak buktikan ape-ape lagi. Titik!

Untuk entry kali ni, jom dengar cerita percintaan di antara
" Bujang & Tymoi "
Tertanya-tanya tak sape lah Bujang tu?
Sape pulak Tymoi?
Mari kite terjah...
 Jeng jeng jengggggggg
  

Memperkenal kan, ini BUJANG. Ye memang tak salah lagi.
Bujang memang suka control ensem, sebab tu
Tymoi boleh terpikat. huh! tak kuase i.

Cepat teka yang ni siape. Dah dah, takyah teka.
Betul lah tu, yang ni lah TYMOI.
Nama Tymoi di beri berdasarkan rupa dia. Of coz lah kan.
hikhikhik..
Ty adalah untuk Hello Kitty iaitu keturunan si Tymoi nih.
Moi pulak sebab tak nampak ke dia nampak cam Ah Moi.
Ok nama tu memang sesuai untuk dia.
Korang takyah nak pertikaikan lagik. hehehe

Bujang berasal dari Guardian KL. Manakala Tymoi
berasal dari McDonald Klang.
Diorang start bercinta pada bulan 12,2010 dan
telah pun berkahwin pada minggu lepas.

Pastu diorang terus je dapat anak. Kembar 3 pulak tuh.

Ni lah baby diorang. Dua gegirl dan sorang boboy.
Boboy di apit oleh gegirl.
Comel kan!

Sekarang ni diorang memang hepi family.

Gambar ni lah bukti diorang ni hepi family.
Tapi cam biasa lah kan. Mesti ada yang dengki bila
tengok diorang ni hepi always.

Jiran-jiran mula mempersoalkan kenapa muka baby
langsung tak ada iras Bujang.
Mula-mula tu memang lah Bujang tak ambil peduli.
Tapi lame-lame panas jugak lubang idong Bujang
tu kan, yelah dah hari-hari dengar
umpatan sang jiran.
*Gambar jiran tak akan di pamerkan untuk
tidak mengaibkan jiran-jiran Bujang dan Tymoi*

Dari hari ke hari, Bujang mula menyiasat hal
yang sebenarnye. Betul ke tak anak-anak tu anak Bujang?
Ataupun mungkin Tymoi bermain kayu tiga?
Ataupun anak-anak Bujang dan Tymoi dah tertukar dengan
anak orang lain?

Nantikan episod seterusnye...........