Pages

Tuesday, May 10, 2011

" Lama tak update? "

Dah lama tak hupdate kan kan..!!
Banyak hal nak kena selesaikan...fushhhhhh

Beberapa hari sebelum ni memang sibuk tak lekat kat umah.
Pergi kenduri, cari kerja *eh yeke ni..hihi*, jenjalan,
pusing-pusing, selain daripada tu, internet slow dalam seminggu
yang lepas.. Susah nak online..

Dan ada hal yang akan dipercepat kan..apa hal tu ye?
Tunggu tau.. Nanti saye akan revealkan semua nye..
Sekarang kena buat semua mende dengan pantas dan cepat.
Kena beli barang-barang, eh......
silap silap silap !!!
benda pertama sepatutnya kena cari kerja cepat-cepat
baru boleh beli barang-barang.
Simpanan semakin lama, semakin sikit..
Bak kata pepatah, bukit kalau ditoreh pon habis jugak.
betul ke pepatah tu..hihihihik..
belasah je la kan..  T____T

Next entry, saye janji akan tunjuk baju tunang..hihihi
*dah basi dah jaja oiiiiiiiiii...*
tapi tak kira..nak jugak wat entry tu..
sebab sebelum kita beralih ke fasa yang baru,
kita kena habiskan fasa yang lama dulu..hihi..

zasssssssssssssssssssssssssss
gua chow dulu ye..nak blogwalking..   ^_____^

 

Sunday, May 1, 2011

" Dapat Award..Yeayyyy"

Waaaaaaaa..jerit kuat-kuat..hihi ^_^
Sian kat semua orang tetiba jadik pekak kang..hihihi

Sebenarnya dah lama nak update pasal award ni.
Tapi keadaan Internet saye tak mengizinkan, nak load Facebook
pun kena tunggu berjanggut..
Upss..tu peribahasa je tau..saye takde janggut..hihik

First sekali nak cakap Mekacihhh kepada teman seangkatan saye
Cik Atie Serina sebab sudi menghadiahkan saye award kat bawah ni :


Bila dah dapat award ni, kita kena kongsi pulak cerita pasal diri kita..hihi..
Tak banyakk..5 aje..ada apa ye kat diri saye ni..
jom nengok...  ^_^

TENTANG DIRI SAYA :

1) Suka makan, makan dan makan lagi
2) Lahir kat KLANG, tinggal kat KLANG, kampung kat KLANG
*semuanya kat KLANG*
3) Anak perempuan tunggal *tapi tak manja hokehhh..*
4) Suka shopping benda-benda cute
5) Suka berangan kot..hihihi