Pages

Friday, November 4, 2011

" Hi kawan2... ^____^ "

Setelah sekian lama tak berblogging,
Akhirnye jaja nak berjinak-jinak balik untuk tulis blog kat
blog yang da agak berhabuk ni.
Agak-agak kalo la blog ni betul-betul boleh mengeluarkan habuk cam
habuk yang ade bile korang tak kemas umah 6 bulan kannn!!! hahaha
Kompem-kompem jaja sekarang ni ngah menaip sambil bersin-bersin.
Memang bebetul alah ye, bukan saje konon-konon
mengade la bagi alasan tanak kemas umah. Hahaha...

Nengok dekat draf pon ade satu entry pasal baju tunang..huuu~~
tak tersempat update
*sempat kalo nak ikut kan..tapi takde mood nak ngadap blog sendiri*
dari entry mood ala-ala baru jadi tunangan orang,
sekarang da jadik ISTERI orang da pun. Hihi.

Next entry baru nak bebel-bebel lagi.
Sekarang nak nengok tb Anugerah Skrin 2011.
Selamat menonton.


No comments: