Pages

Monday, November 28, 2011

" Air Batu Campur "

First sekali tajuk takde kene mengena.
Hahahaha.
Tetibe teringat kat ABC seksyen 2 Shah Alam.
Dah ketagih. Tapi kene tahan nafsu. Hihihi..

Memula jaja nak cakap pasal entry blog kebelakangan ni.
Tak banyak gambar.
Bosan tak? Harap-harap tak bosan..hehehhh  ^___^

Pastu nak cakap pasal orang yang bertuah akan jadi
FOLLOWERS yang ke-100..
apa yang jaja perasan, semua dok tunggu orang lain jadik
followers dulu sebab diorang nak jadi orang yang bertuah tu..
hehehh...
macam-macam cara boleh wat..
kowtim la ngan adik-adik ke, kawan-kawan ke, untuk jadi followers.
pastu nanti korang dapat la jadi FOLLOWERS ke-100 tu.
hihi..

Pasni jaja rase nak wat contest pulak.
Sejak dua menjak ni rasa murah hati sangat nak
bagi hadiah kat kengkawan yang kiut miut ni..
* Semua pembaca blog jaja kiut hokeyyy..weeee ^___^*
*Sile jangan kembang hidung sangat yeh..hihik*

Pastu nak cakap pasal sesuatu ni pulak.
Sebelum ni jaja ade menyewakan bantal nikah/tunang kan,
penyewaan tu still on lagi tau.
And pasni, bukan takat bantal je.
Macam-macam lagi jaja nak sewakan.
Tunggu yeh kengkawan.
Entry tu jaja da taip sikit-sikit da.
Da ready pon dalam draft tu..hihi...
Cume nak masukkan gambar-gambar ngan edit
lagi sikit mana yang perlu.

Bukan setakat sewa barang je tau..
Jaja akan open tempahan jugak.
Tempahan apa?
Tu rahsia. Nanti-nanti baru tau.
Heheh..

Tunggu next entry yeh.
Jaja nak join satu contest ni. Ada kawan dari blog ni tag.
Tapi tengok tarikh tutup lama lagi kan,
So jaja decide, nak update design blog jaja dl. hihi

Lap u my pren.. hihi




3 comments:

niniesuzaini said...

kakak jaja... kite nak jd yg ke 100 bole takkk... kautimmmm laaa :p

Aida Omar said...

ala..aida dah jadi follower ke 96 pulak. hehe..

✿ jaja ✿ said...

@niniesuzaini : hihihi..awak kan followers saye yg paling TERRRRawal...hihihi..i lap u :P

AIda...hihi..takpe la...lain kali jaja buat contest la pulak..nnti join tau kalau jaja wat contest..hihii :P