Pages

Saturday, November 26, 2011

" Tahniah..anda yang ke-100 "

Tajuk je ngade-ngade..padahal belum sampai 100 lagi pon..hihi
Sebenarnya jaja nak wat mende best la sikit kan.
Merujuk kepada tajuk kat atas, jaja rasa nak bagi hadiah sikit
* sikit je tauuuu..hihi..sikit tapi best! ^_____^ *
kat sesape yang berjaya jadi FOLLOWERS jaja yang ke-100.

Sekarang ni jaja baru ada 91 followers aje.
So lagi 9 orang nak capai ke tahap 100 tu kan untuk membolehkan
jaja tick kat bahagian "100++ Kengkawan Blog" kat
side column " Saye nak? " jaja kat sebelah kanan tu.
Nampak tak kengkawan sume? Nampak kan kan kan..heheee~

Apa sikit hadiah yang jaja nak bagi tu yeh..?
Ermmmm... Ermmmmm..
Ceh ceh..lama pulak pikir..hihi..

Ni contoh hadiah yang jaja nak bagi kepada FOLLOWERS ke-100
yang sangat bertuah tu nanti.



Tapi bukan sebijik camni ye. Kaler pon tak same camni.
Berkemungkinan kaler biru ke hijau ke..yang tu SURPRISE! hihi
Jumlah pon tak same camni. Jaja nak bagi satu je..
dalam gambar ni ada tiga kan..hihi...
Tapi yang jaja nak bagi siap bertutup dan boleh klip lagi macam purse.
Saiz lebar ngam-ngam boleh masuk duit RM50 tau.

So, kepada bakal FOLLOWERS ke-100 untuk blog jaja ni,

kalau anda lah orang yang jaja maksudkan,
anda rasa kompem-kompem anda followers yang ke-100,
boleh terus email jaja kat
dan terus nyatakan,
- Nama penuh anda
- Alamat anda
*untuk pengeposan hadiah comel tersebut..hihi*
- No phone anda

Tu hanya untuk memperingati jaja..yela kan..
kot kot jaja tak perasan kan.
Tapi InsyaAllah jaja akan sentiasa check blog jaja ni.
Kan da janji nak rajin update start senin depan ni
T___________T




4 comments:

putry arisa said...

wawawa.. siap dpt hdiah lagi.. seronok nye.. hihihihi

✿ jaja ✿ said...

saje2 rase cam nk bg hadiah pulak kat org..hihi..untuk org yg bertuah..hihii :D

SeseDaP RaSa said...

ruginya.. sy dah folow..hehe

✿ jaja ✿ said...

hihihi..sesedap rase..ajak la kawan2 jadi followers..kowtim2 la sikit...hihihihi :P