Pages

Friday, November 25, 2011

" Mood ke laut "

Ari ni rase tak best..
Niat berblogging hari-hari ada tapi bile dok je depan laptop ni
tak larat jari-jemari i nak menaip..hahaha **gediks

ok stop..kali ni rase nak berjanji kat diri sendiri
start hari isnin bersamaan 28 November 2011.saye nak tulis blog
secara bersungguh-sungguh..Boleh?
Sile bagi semangat ye kengkawan..hihi

Sekarang ni mengganggur.. amik keje yang boleh di buat dari
rumah je. Contohnye jahit manik...
Selebihnye makan makan dan makan lagi  T______T
Berat badan pun dah bertambah.
Bile nak start diet tak tau..Mungkin bulan doblas nanti..
T_____________T   lagi.
Semoga cita-cita saye nak berdiet akan tercapai..hihihi

Ok ari ni jaja nak cite apa yang da jadi hari ni.
Memula tu bangun tido kan, pastu relax-relax,
pastu tengok tv pastu relax-relax,
pastu masak, pastu makan, pastu relax-relax lagi.
Tu je aktiviti hari ni..
Takde apa-apa pun yang lebih ekstrem yang jadi.
Hampessss kann..hahaha

Ermm...Disebabkan hari ni mood jaja seperti title yang
telah disebutkan di atas tuuuu..
Jadi, Bye.


No comments: