Pages

Saturday, April 3, 2010

" Wangi Harummmm ..~~~ "



Title :
Wangi Harummmm ..~~~

Pade pandangan kengkawan semue la kan..
nape agaknye saye tulis title kali ni camtu ye...
jeng jeng jeng...
hehehe....


ok ok..takmo simpan-simpan rahsie..
*eleh..macam la takde rahsie..kuikuikui*
sebenarnye saye baru je pas bershoping minyak wangi...
tapi bukan hari ni la kan...semalam sebenarnye...
hehehe...





hmmmmm...wanginye jaja ni kan...ahaksssss..
ok cube teka pulak mane satu minyak wangi jaja..???
hmmmm....
yeeee...betol la tuhhh...of coz la yang kate moss tu kan..hehe
abis tu yang satu lagik tu untuk sape ye..??
jeng jeng jeng...haaaa yang tu kene teka sendirik ..wokeyyy


Kat sini ade detail perfume yang saye beli ni k...


Tempat beli : HOTEL CORUS * dekat ngan klcc + avenue K *
                       (mase tu ade jualan warehouse ye kengkawan..
sekarang dah takde dah..hehe)
Tarikh beli : 2 April 2010
Masa beli : kul 3 lebih kot...
Harga mase beli : KATE MOSS *rm85*
                  BOUM *rm19*
Tahap kewangian : 99.9% * yang ni kene ikut selera
                                idong masing-masing tau..hikhik *


rasenye tu je kot detailnye...tapi the best part is..saye ngan
INCIK SUZAINI...memang suke pakai redah kalo nak carik ape-ape...
taktau pon ape name hotel mase kami gi tu..yang ingatnye depan huruf 'C'..
sebab mase roommate saye satu lagik
iaitu INCIK EDAYU bagi tau kat kami ade jualan warehouse nih..
kami ni dengar tak dengar...wakakakaka...
ampun ye INCIK EDAYU..hikhik..
tapi jumpe gak kan..siap tegelak-gelak excited sebab depan
hotel tu ade RESTOREN CHEF CHOI iaitu salah satu
restoren yang kami letak dalam FYP kami..hihikk...
ok lah..nak sambung gelak dalam mimpi..ahakssss...


No comments: