Pages

Friday, April 2, 2010

" Merdekaaaaaa.... "



Yihaaaaaa!!!!!! * tanda kegembiraan yang melampau...hehehe..*
Akhirnye dah selesai dah Final Year Project kami...
lega jangan cakap la kan...
tersangat la lega + lapang dada + hepi + suke hati
yang bersamaan dengan *=*
"MERDEKA"

ahaha...ape-ape je lah kan..walaupon baru bis
presentation jek..report tak siap pon lagik..hihi...
tapi apa yang pentingggg..KERJASAMAAA...*eh...silap..
terselit pulakkk...*...
ape yang penting adelah dah siap satu kerja yang ni
leh la continue wat mende lain plak...
nape ye saye cakap camtuu..sebab...sebabbbb...
kerana FYP ni lah..berhari-hari kurang titon...berhari-hari
jadik burung hantu...so burung hantu
hilang perkerjaan tetap mereke ye kengkawan..hikhik..
sekarang...life kembali seperti sedia kala..hehehe...
haaaa...lupe nak cite satu lagik...
mende ni memang wat saye ....
bersama sahabat seperjuangan sepresentationan saye
iaitu INCIK SUZAINI MOHAMAD KASIM
*upss ninot...i siap inform name penuh u lagik...tihihi..*
tak berape nak puas hati time presentation tu...
yela kan..sepatutnye..kene la ade CONSIDERATE dalam
ape-ape hal pon...* haaa...kan da terbold kat situ...ngeee~~..*
kami ni student yang bajet cumel gitu....*hihi...sempat lagi tuu..*
punye la bersemangat jitu menyiapkan kerja kami..
sangat sedeyyyy bile hasil kerja kami
macam takde ape-ape yang bagus pulak
dari pandangan mate sesetengah orang yang lebih
berpengalaman...huhu...
tapi takpe la..semue pon da lepas...
ape yang mampu sekarang ni...ialah...
berdoa...yeee...berdoa , bertawakal adalah
jalan yang terbaik sekarang ni....
aminn~~~~

ok ok...balik ke mood hepi balik ye kengkawan..hehehe..
kat sini saye nak nunjuk hasil kerja kami ..
tapi sikit je la ye..

Ukey kengkawan semue...
kite mule kan website kami ngan bismillahirrahmanirrahim....
Ni page loading ye kengkawan...
cumel kan kan kan...*puji page sendiri..hihikkk*

Yang ni pulak page 'Malaysian Food'
Kalo user/kengkawan sendiri gi ke sini
kengkawan bole pilih kat restoren mane yang
kengkawan nak nengok tau tau...


Okeh..pas dah pilih tu kan...contoh pilih 'Chinese Cuisine'..
die akan masuk ke page 'list of Chinese restaurant'
Pastu contohnye cam pic kat atas ni...
saye da pilih kan 'Chuai Heng Restaurant'..
bole la kite explore pasal restoren ni..dienye menu..
dienye location kat ne..

Aaaa...yang ni pulak page 'Top Ten Dishes'..selain tu
user leh gak tau history, culture ngan tempat-tempat menarik yang ade
kat KUALA LUMPUR nih..heeee~~~~

Tu je la yang dapat saye yang agak malash ni
memprint screen kan untuk kamu2 nengok hasil kerja kami..
hehehe....ade gak page database..
cam nak meraung saye wat nye..
tapi nak mekacih sangat sangat sangatttttt kat
INCIK NORASIAH atas kerjasama dan pertolongan yang
dihulurkan olehnye..toce toce toce....
shayanggggg kamuuu....

upssss...rase nye cukup la untuk entry kali ni ye kengkawan....
mmuahhhhhhhh.....

No comments: