Pages

Tuesday, October 2, 2012

" My Little Hensem Macho Cute Boboboi "

 
Title tak menahan..kehkehkeh..
Sape lagi nak puji anak kite melainkan kite sendiri kannnn! ^____^
 
 
Hari ni 2/10/2012 genap la 76hari usia baby boboboi jaja..
okey..memang lembab nak update.. da 3 bulan tak update blog.
Tapi rajin blogwalking wokeyyy..
hehehe..
 
Okeh jom, sambil membebel, sambil tengok gambar.
 
 
 
Tragedi 17 July 2012..hahaha..
Masa pregnant memang tak suka tangkap gambar.
Ni gambar sebelum pegi hospital & warded ..7.46pm..
Dah turun tanda baru terhegeh-hegeh nak tangkap gambar buat kenangan..
T______T
 
 
 
Tadaaaaa!!!
Presenting My Little Hensem Macho Cute Boboboi..
 
( 50 minit selepas dilahirkan )
 
Nama : Ahmad Izz Khasyi Bin Ahmad Amri Hassaini
Jantina : Boboboi
Tempat Lahir : Hospital UMRA, Shah Alam
Tarikh & Masa Lahir : 19 July 2012 , 8.48 am
Berat : 3.07 kg
Panjang : 48 cm
(Dalam gambar macam panjang sangat je..hihi)
Cara melahirkan : Emergency Czer
(Jalan da bukak 10cm tau.. tapi baby tak boleh kuar sebab
kepala tak boleh pusing betul gara-gara perut mamanya..perut kecik!)
 
 
 
20 July 2012
Dah balik rumah! Boboboi say hi! hihik 
Muka merah padam dua hari berturut-turut
Sebab kat hospital ada aircond,
balik umah berbahang je takde aircond..huuu~~
 
 
 
Control Hensem la tuh! kihkih
 
 
30 August 2012
Dah pandai main! hikhik
 
 
 
Pegi Open house lepas abes pantang..  :P
 
 
Nak belaja tinju!
 
 
Sessi berborak dengan mama..heheeee~~
 
Semoga anak mama membesar dengan sihat dan berjaya tauuu..
Mama lovee u..mmuahhhh  :*
 
 
 
 
 


1 comment:

Aishah Jahirah said...

tahniah...ensem babyboi dia...