Pages

Wednesday, January 23, 2013

" Untuk di sewa "

UPDATE!!
 
Senarai barang yang disewakan..
kali ni lebih ringkas tapi padat dengan info..(konon2..hihi)
 

Jaja akan charge harga sewaan + deposit keselamatan (RM50) untuk
setiap barang yang disewakan.

Jangan risau sebab deposit keselamatan tu jaja akan
pulangkan semula kat kengkawan bile barang sudah dikembalikan
tanpa kerosakan. Mudah kann!!!  ^______^

 
1) Set Mini Pelamin


 *Sebenarnye yang ni memang jaja dah sewakan lama
da tau.. tapi saja nak remind lagi sekali..hihi..
boleh tengok entry KLIK KAT SINI untuk tau lebih lanjut!*

Kalau nak sewa semua pon boleh, kalau nak sewa sesetengah
barang pon boleh!
Jaja bagitau harga untuk sesetengah barang dulu ye..  :)

i) Item : Bantal Tunang / Nikah
Jenis : PVC - DAH ade 3 bantal !!!
So 2/3orang boleh sewa dalam 1minggu yang sama!
Yeayy!!!
Ukuran : 37 inc (diameter)
Harga Sewa : RM 30

 




 
ii) Item : Pormander Ball

Color : Dark Pink + Cream Brown
Jumlah Available : 6 biji berlainan saiz
Harga Sewa : RM 30 untuk keenam-enam biji
 

Close up sikit.. Tapi gamba kurang cantik.. kamera cikai.. :P

iii) Item : Side Lamp (Lampu sisi)

Jumlah Available : 2 biji
Harga Sewa : RM 30 untuk 2 biji

Boleh jugak letak kat bilik tidur..hehe
Bentuk sebenar lampu ni empat segi tepat tauuuu..

 
iii) Item : Tirai

Harga Sewa : RM 50

*Tirai yang ni dijahit double layer (bermaksud layer depan langsir transparent
pastu jaja tambah lagi satu layer kain kosong kat belakang)
 dan jaja jahit terus sambung dua part  jadi satu.*


iii) Item : Karpet nipis bulu-bulu

Panjang : 2 meter
Warna : Pink & Cream
Harga Sewa : RM 20

 Contoh lapik warna pink!

Harga Sewa Untuk 1 Set : RM 150 sahaja!


2) Spotlight


 Kuantiti : 2 unit
Warna : Putih
Harga Sewa : RM 30 untuk 2unit
(Biasa orang  kat letak kiri & kanan pelamin)


 
3) Dulang Hantaran

Jenis : Bulu-buluuuuu
Jumlah Dulang : 9 sahaja
 
*Boleh digunakan dengan atau tanpa di letak atas dulang
hantaran yang lain..baru lah nampak lain dari
yang lain kannnn.. ^____^ *

 Harga Sewa : RM 7per dulang
                                RM 60 untuk 9 dulang

Jaja MENERIMA TEMPAHAN
untuk buat hantaran jugak tau!!!

tapi buat masa ni jaja hanya buat
hantaran artificial flowers sahaja!

Anggaran harga untuk 1 dulang = RM 35 - RM 40
tapi masih bole negotiate ikut kemampuan dan permintaan kengkawan
^___________^

*Untuk sewaan dulang hanya dulang bulu-bulu tu sahaja tauu...
tidak termasuk bunga dan barangan di atasnya*


 
4) Tirai Langsir

Color : Dark Purple
*Dengan silver shining..jaja suke giler kot langsir ni..haha**

Harga Sewa : RM 50

Yang ni warna agak kelam sebab guna kamera cikai..heee~~
Dua bantal yang kat depan tu yang jaja maksudkan termasuk
dengan harga sewa.
besh! hihik


Yang ni dari camera OP..cantik kan? hihi..

*Oh ye, langsir ni jaja divide kepada 4 part tau.
1part lebar tak sampai 60 inci.
Panjang langsir = dari lantai smpai tinggi tingkap ( dalam 2meter suku )
Tak cantum sekali gus. Sebab mana tau ade yang cuma
nak guna untuk ruang kecik je kan. Tapi boleh guna untuk langsir
pintu bilik jugak!
Contoh nak pakai untuk back drop cuma 3 part, 1 part lagi boleh guna
untuk langsir pintu..Matching!
Tapi kalau nak sewa 2 part je ke, harga akan dikurangkan.
Jangan risau ye..sume boleh di bawa berbincang..  ^_____^  *


** P/S : Lagi banyak yang di sewa lagi murah harganya tauuu. **

** Kekeciwaan sikit sekarang ni sebab ada lagi nak sewa tapi tak
boleh nak snap pic.. kamera rosakkkk..uwa uwaaaaaaaa**

Apa-apa pertanyaan boleh terus email jaja di :
jajakhalida@yahoo.com



19 comments:

Mila Ahmad said...

bantal nikah tu kalau nak sewa..penghantaran camner er?

✿ jaja ✿ said...

Kene tengok awak dok mana..Mila dok mana ye? kalau area klang FOC jaja hanta kan.. ;)

Anonymous said...

hye jaja...nk nk sewa bju kain peach tu utk end of may..still available lg?pls email me at as_shaza@yahoo.com .. tq :)

Anonymous said...

salam jaja..sy nk sewa pelamin ngn 7 dulang hantaran pd bln 10 ni boleh ke?sy dok area klang gak...kt klang utama...email sy ok...nurnadiasaidun89@yahoo.com

:: NisaAlwy :: said...

salam..jaja tirai tu rupe dia mcm mana?

~Si Pemanis HeartY~ said...

kak jaja bantal tu de org nk tempah on 2nd sep taun ni?

HaZa ShAmSuRi said...

Salam...Saya nak sewa bantal nikah untuk 16 dan 17 nov boleh x???

hanniKASIM said...

Salam,

size baju tu size pe ye?

✿ jaja ✿ said...

soryyy sume..lmbt reply..tk perasan ade comment.. huhu

haza shamsuri..boleh..tarikh tu masih available...bole email jaja tak? jajakhalida@yahoo.com

hanniKASIM :
ni size baju tu yeh..

Bahu = 14.5 inc
Ukur lilit dada = 34 inc
Ukur lilit Pinggang = 28-29 inc
Panjang Lengan = 23 inc
Panjang Dress ( Dr bahu smpai kaki ) = 52 inc (tinggi jaja dlm 156cm)

Anonymous said...

AsSalam,

Untuk entry akak berkaitan barang2 sewaan pelm\amin tu, masih available lagi x?

Regards,
Sahara

izfanora said...

wah.. untung kan boleh wat sewa cmni.. :)

bb milo ♥ said...

Aslm...nak sewa bantal plz.. utk 1 jun.. tp amek 1@2 day b4 bole x?? 0132577143-nurul@ nurulaini.sha@gmail.com

Anonymous said...

salam...jaja bantal nikah tu rm30 sepasang ke atau rm30 utk 1 je??

Khasyi Baby Store said...

Waalaikumsalam dear.. jaja ni.. :)
bantal tu rm 30 untuk 1 je ye..
if dua rm 60 :)

bb milo : jaja email awak :)

NanaKemen said...

jaja.. nana agak urgent nk sewa bantal nikah tu utk 13hb april nie..available tak utk kite sewa? P/s: kite ade email awk dah td.. (suhana.mihana@gmail.com)

neo diamond said...

Elo jaja, saya ada email tp belum ada reply lagi. Nanti jaja check email ya. Saya enquire tentang bantal nikah. TQ in advance :)

Anonymous said...

Salam jaja,klau nk sewa bantal bulat utk tunang n karpet nipis tu bole ke?n jaja area mne sbb sya dr klang...nme saya shafiq...bole emailkan di shfq_shamsuddin@hotmail.com
Tq jaja

Aminur Asyraf said...

Salam jaja, send no boleh ? Saya nak Sewa brg2 . banyak ni

Aminur Asyraf said...

Salam jaja, send no boleh ? Saya nak Sewa brg2 . banyak ni