Pages

Sunday, May 1, 2011

" Dapat Award..Yeayyyy"

Waaaaaaaa..jerit kuat-kuat..hihi ^_^
Sian kat semua orang tetiba jadik pekak kang..hihihi

Sebenarnya dah lama nak update pasal award ni.
Tapi keadaan Internet saye tak mengizinkan, nak load Facebook
pun kena tunggu berjanggut..
Upss..tu peribahasa je tau..saye takde janggut..hihik

First sekali nak cakap Mekacihhh kepada teman seangkatan saye
Cik Atie Serina sebab sudi menghadiahkan saye award kat bawah ni :


Bila dah dapat award ni, kita kena kongsi pulak cerita pasal diri kita..hihi..
Tak banyakk..5 aje..ada apa ye kat diri saye ni..
jom nengok...  ^_^

TENTANG DIRI SAYA :

1) Suka makan, makan dan makan lagi
2) Lahir kat KLANG, tinggal kat KLANG, kampung kat KLANG
*semuanya kat KLANG*
3) Anak perempuan tunggal *tapi tak manja hokehhh..*
4) Suka shopping benda-benda cute
5) Suka berangan kot..hihihi


2 comments:

Noorae said...

wah tahniah!!!

Misz Muffin said...

tahniah sebab dpt awrd..=)