Pages

Friday, February 1, 2013

" IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013 "

 
 
Assalamualaikum & Selamat hari Jumaat ^_____^
 
Di hari jumaat ini (hehehe..) daripada takde buat apa-apa
adalah lebih wajar kite memblogwalkingkan diri..Yeayyy..
 
Tengah blogwalking tetibe TERRjumpa lah satu blog yang mengadakan
Giveaway yang pada jaja besh la sebab hadiah nye di taja oleh
mereka-mereka  yang memang dah ade nama dalam dunia
Online Business sekarang ni!
So jangan buang masa, harusla kite join kannn..hihi
 
 
 
 
Click Banner ni untuk pergi ke blog Tuan Rumah! ;)
 
 
Syarat-syarat @ Cara Penyertaan mudah je :-
1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia
2) Buat Entry bertajuk "IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013"
3) Letak banner IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013 dalam entry (macam yang jaja buat kat atas nunn..)
4) Letak link sponsor dalam entry 
 
5) Hantar link entry yang kawan-kawan buat ke kotak komen entry Giveaway tersebut :
 
 
Itu sahaja! Mudah kan kan kannn :)
 
Oh ye , TARIKH TUTUP Giveaway : 28 FEBRUARI 2013
Pemenang akan dipilih secara cabutan bertuah ye.. Jom doa banyak2 jom!
Cabutan undi akan di lakukan oleh ALISHA.. Sape Alisha tu??
Boleh tengok link bawah ni.. sumenyeee tentang Alisha yang bijak!
Tak lupe jugak tentang si adiknye, Aqilah yang comel!
 
 
 
Apa lagi kawan-kawan .. Jom la join sekali.. Kot-kot rezeki kita kann.. Aminnn ;)
 
 
 


6 comments:

Syah said...

assalamualaikum~~jom join GA gempak ni!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

Kasih Lestari said...

Datang dari segmen yang sama

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/02/intanberlian-mega-giveaway-2013.html

Jom jalan-jalan di blog saya....tq

deno said...

deno datang dari segman yg sama.. "intanberlian" :) DENO FOLOW SINI... jemput ke blog deno nanti ya? ^^

http://dayangdeno.blogspot.com/

IntaNBerliaN said...

Thanks join.. :-)

Good luck tau..!!

*esok datang blog saya untuk semak link entry peserta yer.. :-)

IntaNBerliaN said...

Thanks join.. :-)

Good luck tau..!!

*esok datang blog saya untuk semak link entry peserta yer.. :-)

tenku butang said...

done follow awk, follow saya lik yea.. =)
http://tengkubutang.blogspot.com/