Pages

Thursday, June 28, 2012

" FISHER PRICE Portable Rocker "

Lamanyeee tak update blog.. tihihi..

Untuk kali ni jaja nak open order bagi yang betul-betul minat nak order je ye.

OPEN FOR ORDER!!!!
Fisher Price Newborn-to-Toddler Portable Rocker

macam dalam gambar kat bawah ni..
 




Promotion Price RM 195 ONLY!!!!
+ FREE GIFT from jaja ;)
Harga kat luar RM 250++ tau...

Tapi jaja bukak order sampai esok tengahari sahaja.
Bersamaan 1 July 2012.

Kalau minat nak order,
bole terus email jaja di

atau bole inbox jaja kat facebook.
Search : Jaja Khalida

Mekacihhh kawan-kawan ^_______^



** Gara-gara dah lama tak update blog, setting nak taip entry da bertukar pon jaja
taktau. Abis pening memula tadi..kihkihkih..





5 comments:

Azanna Radzuan said...

salam..sy da email awk utk order..hope dpt la bli..hehe..

Jaja Khalida said...

hihi.. Dpt da yeayyyy ;)

DORAWANTAN said...

hye...

suka laaa blog awak....and your wish list tooo.... kalu nak jana income, jom lihat project saya..

ziadorawantan@blogspot.com

mas saari said...

ada jual lagi ke fisher rocker ni.. kalau ada saya nak booking satu tapi bayar lambat sikitlah, kena tunggu gaji 25hb! boleh ke?

✿ jaja ✿ said...

skrg da takde da dear..
sory ^_____^