Pages

Monday, December 5, 2011

" Panggilan Untuk Ceknoh "

CEKNOH !!!!
Anda berjaya jadik FOLLOWERS jaja yang ke-100.
untuk tau yang jaja ade wat give away tau
untuk kamu sebab kamu berjaya jadi yang ke-100.
Best best..hihi   ^__________^
Jaja cuba untuk contact kamu.
Tapi tak berjaya.

Email jaja bole tak CEKNOH?
atau kamu bole comment je kat entry ni..

Macihhhhhh...

P/S : Mood nak join contest ade, tapi tunggu mood baik datang..hihik



3 comments:

ceknoh_cekyah said...

Hai jaja :)
saya dah email jaja..

niniesuzaini said...

uit mudakk... wat la panggilan utk yg first... kehkehkehhh :p

sabry oppa said...

singgah sini n bace entry....
nice ") nice ") like :) like :)

http://sabryoppa.blogspot.com/ (blog personal)
http://shaberry92.blogspot.com/ (blog kpop)

singgah, komen n follow lah blog sabry oppa kalau sudi...

nice to meet you...^_^