Pages

Tuesday, September 30, 2014

" ESP (Energizing Soy Protein) - HOT/BEST SELLER PRODUCT SHAKLEE "






ESP .. ESP .. ESP
Demam ESP dimana-mana.. hehe

SIAPA DAH CUBA ESP?
Apa komen anda?

Bagi yang belum mencuba dan masih lagi tertanya-tanya
apa bestnya ESP shaklee ni..
Haaa.. meh jaja share beberapa khasiat ESP :

 Membantu menghilangkan jeragat dan parut (parut jerawat/stretchmarck dll)
 Membantu melancarkan penyusuan susu ibu
• Membantu meningkatkan penghasilan susu ibu dengan lebih pekat dan banyak
• Menganjalkan kulit dan payudara yang kendur
• Cepat kenyang dan membantu dalam pengurusan berat badan
• Memberi tenaga berpanjangan dan meningkatkan kesihatan tubuh secara menyeluruh
• Membantu tumbesaran fetus, memastikan kesihatan ibu mengandung di tahap optimum
• Membantu mempersiapkan badan ibu untuk penyusuan yang lancar lepas bersalin
• Untuk yang alami masalah kesuburan, ESP membantu membentuk tisu rahim serta sel ovum dan sel sperma yang sihat
Tingkatkan penyerapan proteinmengatasi masalah angin dan ketidakselesaan perut
ESP mengatasi masalah gastrik
Mengurangkan paras kolesterol dalam darah sebanyak 23%
• Protein soya meningkatkan ketumpatan tulang
• Pengambilan ESP dan Vitamin E serentak merendahkan sehingga 40% LDL (kolesterol buruk) yang membawa risiko darah tinggi dan sakit jantung
• ESP menghalang LDL (kolesterol buruk) dari teroksida bagi mengelakkan risiko strok dan arteri tersumbat yang membawa kepada sakit jantung
Menghalang pembentukan batu karang yang biasa dialami oleh lelaki
Mengelakkan kerosakan buah pinggang. Protein haiwan boleh rosakkan buah pinggang tapi protein dari soya akan melindungi buah pinggang
• ESP mengandungi kandungan protein lengkap dan isoflavene (bahan semulajadi yang diperlukan badan untuk melawan kanser)
• Meningkatkan aktiviti sel darah putih yang merupakan sistem pertahanan badan kita dalam melawan serangan, penyakit dan jangkitan bacteria/virus
• Lysine dalam ESP jika diamalkan dengan Vitamin C mengurangkan risiko kanser usus sebanyak 90%
• ESP jika diamalkan dengan flavanoids mengurangkan risiko kanser payudara sebanyak 10x ganda
• ESP jika diamalkan bersama Shaklee Carotomax dan Ostematrix mengurangkan pembiakan sel kanser sebanyak 10x ganda
• Protein ESP menggalakkan proses pemulihan sel rosak kepada sel sihat untuk fungsi badan yang sempurna
• Mengekalkan tenaga berjam lamanya
• Membina sel otot, kulit dan hormone yang seimbang, menyokong sistem imunisasi badan, dan menyokong kesihatan jantung dan prostat(lelaki)
• ESP mengawal ‘mood swing’ pada wanita ketika PMS dan wanita menopause


Banyakkan khasiat ESP Shaklee ni?
Sebab tu lah ESP ni HOT & BEST SELLER PRODUCT Shaklee

Lagi satu, ESP ni sesiapa punn boleh minum tau..
Tua ke.. Muda ke.. Anak dara ke.. Mak dara ke..
Perempuan ke.. Lelaki ke..
Semua boleh..

Yang penting ESP ni Soya non-gmo ye kawan-kawan..

"Satu kajian dibuat menunjukkan bahawa negara seperti Jepun yang mengamalkan pengambilan soya sebagai makanan utama mempunyai kadar penyakit kanser rahim yang sangat rendah berbanding negara yang tidak mengambil soya langsung."

Haa tengok tu..
Kata2 tu doktor sendiri yg bagitau..
Yang penting bersederhana dalam pengambilan..



Dapatkan konsultasi seumur hidup TERBAIK dari jaja  ;)

Kawan & SID TERBAIK anda ;)

JAJA KHALIDA 
1. Facebook/Instagram : Jaja Khalida
2. Email : jajakhalida@yahoo.com
3. SMS / Whatsapp : 012 395 7990

** COD area : KLANG/ PORT KLANG/ SHAH ALAM/ SUBANG/ SUNWAY **
** Pos Laju ke SELURUH MALAYSIA **

No comments: