Pages

Friday, March 9, 2012

" Need Someone "

Assalamualaikum w.b.t

 
Minggu ni bukan lah minggu yang hepi-hepi gitu.
Lebih-lebih lagi hari ni.
Kenapa?
 
Sebab mood tak menentu.
Sebab kite rase kite diabaikan. Sob sob sob.
Sebab badan rasa tak sihat.
Dah dua tiga hari.
Tapi disebabkan semalam mungkin penat tolong-menolong
di kenduri rumah makcik,
kesihatan tu makin tak memuaskan.
Kalau nak diikutkan dah lama dah tak mun-mun.
Tapi hari ni, sampai rasa nak tercabut urat-urat kepala
lepas semua yang da masuk perut keluar balik.

" Biasalah tu, pembawakan budak "
" Tahan lah sikit, mengandung memang macam tu "

Tu memang antara ayat yang femes la
kalo kite baru nak bermanja-manja nak mengadu
tentang keadaan kite. Huhu ~~

Walaupun dari kecik lagi da biasa uruskan semua nye sendiri.
Tapi bila sampai masa yang sekarang ni,
semua dah berubah.

Sebab yang utama:

Kalau dulu saye sensitip, sekarang saye sangat-sangat-sangat
sensitip x10 lagi. Sob sob.



 
Sebenarnye:

Kite nak ade orang yang manjakan kite.
Kite nak ade orang yang always tanya keadaan kite.
Kite nak ade orang yang tanye kite nak ape.. :(
Kite nakkan kasih sayang yang berlebih time sekarang ni.
Kite nak PERHATIAN 10000000%  huhuk
Sape boleh bagi kite semua tu ye?




3 comments:

Ninie said...

alololooooo... meh kite manjekan awk laaa.... jom jomm... kite pi mamam fries ye.... pastu kite jln2 ;)... tgk muvie pon oke jgk... i tau.. u dah lame tak tgk muvie kannn...

✿ jaja ✿ said...

mane u tau..i da setahun lebih tak pijak panggung tu..huhuk :((
jom la.. :(

Reena said...

Insya-Allah 3, 4 bulan nanti redalah perasaan tu :) Sian dia, sabar k.